Свински кебап в тиква

Свински кебап в тиква

И по Коледа залагаме на бързи и оригинални рецепти. Даже още повече. В цялата суматоха ще успееш да впечатлиш близки и приятели с този ?кебап в тиква?
Приготвя се много лесно, а е… муцка.
Необходимите продукти са тук?https://bit.ly/3Eo6z7I
* 1 тиква цигулка
* 0,5 кг свинско месо (плешка, шол или бонфиле)
* 1 глава лук
* 1 скилидка чесън
* масло
* сол, черен пипер, майоран, кимион
Приготвяне:
1.Тиквата се измива, изрязва се горната част и се издълбава долната.
2.Месото се нарязва на хапки и се задушава с мадло, лук и чесън за няколко минути.
3.Тиквата се пълни с месото и се пече за 1 час на 180ºC (фурната трябва да е загрята)
Не пропускай да се изявиш с тази рецепта.