Vanilla Kitchetn и Моята Ферма

Какво по-вкусно от това да обогатиш трапезата си чудесен сладкиш? Дали ще е за финал на обяда/вечерята или пък за закуска със сутрешното или следобедното кафе – важното е, че вече насладата може да Ви доставим заедно с Ванилницата и прекрасната Ваня с още по-прекрасните и сладки изобретения!

Ето какво ни разказа Ваня за идеята си, която набира мощ за момента само в Столицата:

Vanilla Kitchen е сладкарско ателие за хора с претенции.

Използваме само натурални, качествени и нерафинирани продукти. Всичко правим на ръка и то с любов! Вярваме, че полезна е онази храна, която е най-близко до природата и е направена с желание!
В нашата пекарна по авторски рецепти приготвяме множество бисквити, кексчета и мъфини, пайове, торти с продукти, избрани от клиента, трюфели с етерични масла, сурови десерти, домашен шоколад и почти всичко можем да направим в безглутенова версия или да е подходящо за диабетици. Използваме продукти като сусамов, лешников, фъстъчен и слънчогледов тахан, пълнозърнесто брашно, . Сладката, с които работим са 70%плод и се стараем да използваме само сезонни пресни плодове. В нашите торти няма да откриете зелени, сини и червени глазури, фигурки и крем. Украсите са от ядливи материали.
Ако една храна бихме я дали на децата си, то бихме я предложили и на нашите клиенти!