Две нови услуги от Моята Ферма за Ваше удобство

Благодарим Ви за обратната връзка и за високата оценка, която ни поставяте. Благодарим и за предложенията Ви и за подкрепата Ви в това да се развиваме.

Искаме пазаруването в „Моята Ферма“ да е лесно и удобно и създадохме две предложения към Вас. Надяваме се, че те ще Ви осигурят малко повече време за себе си и близките Ви и ще Ви поднесат удобството да имате винаги свежа и вкусна българска храна на масата си!

I. АБОНАМЕНТ ЗА ПРОДУКТИ

„Да не забравя да поръчам пилето до събота! Да не забравя да поръчам пилето до събота! Да не забравя да поръчам пилето до събота…..“

Не товарете себе си с излишни крайни срокове! Ние ще поемем тази грижа вместо Вас. Направете си месечен абонамент – кажете кои са любимите ви продукти и получете 5% отстъпка от стойността на поръчката!

Абонирайте се за регулярни доставки на определени от вас продукти, за да не се налага да помните и поръчвате всяка седмица. За Ваше удобство и по-лесно планиране, абонаментът е месечен и може да се подновява веднага след като изтече.

Например: Този месец искате всяка седмица да получавате 1 пиле, 2 литра натурално мляко, бучка сирене, парче кашкавал, 2 хляба, 3 кг домати, 2 кг краставици и 1 кг чушки.

Виж повече ТУК

 

II.ЕДНА ПОРЪЧКА – НЯКОЛКО ПРЕСНИ ДОСТАВКИ!

Вече няма нужда да пресмятате дните за поръчка и доставка на различните продукти! Направете вашата поръка когато е Ви е удобно и поръчайте всичко за седмицата наведнъж, а ние ще се погрижим да пристигне когато е нужно до вашата трапеза или офис.

Поръчайте* за 59 лв или повече и получете вашата поръчка на 2 (два) пъти, или за 89 лв и повече и ще получите вашата поръчка в рамките на 3 (три) или повече доставки до дома или офиса ви.

Например:  Поръчвате пиле, прясно мляко, месо от Омая заедно, няколко хляба с букет от предпочитаните от вас плодове и зеленчуци и ще получите всичко свежо в рамките на няколко безплатни доставки.

Как: Поръчайте всичко, кoето желаете на www.myfarm.bg и в полето с коментари ни кажете дали искате да Ви доставим на няколко пъти. Нашият ангажимент е да се свържем с Вас след получаване на поръчката, за да уточним кое кога ще получите.

*Офертата важи за определени райони! Подробности вижте ТУК