„МОЯТА ФЕРМА“ СТАРТИРА ПАРТНЬОРСТВО С МАЛКИ МАГАЗИНИ

Моята Ферма стартира програма за ексклузивно партньорство с малки магазини, които да предлагат продуктите на компанията на място.

Клиентите на Моята Ферма ще могат освен да закупят на място повечето продукти, така и да направят своята поръчка за уникалните прясно мляко, пиле, телешко месо и др.

В допълнение, Моята Ферма предлага и уникалната концепция „Поръчай онлайн – Вземи на място“, при която поръчки, направени през сайта или мобилното приложение ще могат да бъдат получавани на място в избран от клиента магазин, като по този начин клиентът няма да се съобразява с определен времеви диапазон на доставка, а продуктите ще бъдат съхранявани в хладилно помещение докато си ги получи.

Първият партньор по програмата е магазин Свежко, намиращ се в кв. Манастирски ливади, ул. Стефан Тошев No 96, в непосредствена близост до бул. Братя Бъкстон.

Собственикът Калоян Бобадалиев създава магазина преди 9 месеца с желанието да продава само качествени и естествени продукти и да се насочи основно към клиентите, които искат да подобрят храненето си и начина си на живот. Затова се и обръща към Моята Ферма, в която вижда надежден партньор, който ще му помогне както да изпълни мисията си, така и да развива успешно магазина.

За всички клиенти, на които магазин Свежко е удобен за пазаруване, Моята Ферма ще направи представяне на продуктите си на 24.2.2016. сряда, между 17:30 и 19:30 като на място в магазина ще може да дегустирате различни видове вкусни сирена, кашкавали, хляб, лютеница и др. от нашите фермери.

Партньорството допълва модела на Моята Ферма по един много удобен за клиентите начин, като същевременно се надяваме и да подпомогнем малки магазини, които имат желание да предлагат качествени и екологични продукти на своите клиенти.

Местоположението и контакти на нашия нов партньор – Свежко, може да намерите и в меню „Контакти и магазини“ на www.myfarm.bg