Панакота от малини и лавандулов мед

Панакота от малини и лавандулов мед ?
Десертът е завършекът на всяко хранене, за това е изключително важно да бъде неповторим!?
?Необходими продукти:
250 мл. сметана
250 мл. прясно мляко
7 гр. желатин на прах
½ чаена лъжица ванилова паста
100 гр. лавандулов мед
125 гр. малини
?Начин на приготвяне:
В малка тенджера смесете млякото и сметаната. Оставете сместа да заври, като периодично я разбърквате. Добавете желатина към сместа. Разбъркайте добре, докато желатина се разтвори напълно. Накиснете малините в малко вода, докато пуснат сока си.Добавете ваниловата паста, меда и сока от малините към желатиновата смес. Бъркайте докато медът се разтопи. Разпределете малините във формичките, а отгоре залейте със желатиновата смес. Изчакайте да се охладят, след което ги приберете за едно денонощие в хладилник.
Добър апетит!