Запознахме се с Диана съвсем случайно, впечатлени от невероятните неща, които твори по поръчка и от специалното и отношение към всяка нейна творба.

Разказа ми накратко, че още като малка проявявала нескрит интерес към ръчно изработените неща и самата тя правела такива от различни материали. Едно от впечатляващите и творения в детска възраст било прецизно изработения на ръка спален комплект за мини кукли с изрезки от платове, които взела от Шивашкото ателие, в което работела майка и. А след това направила и специална опаковка за него.

Диана изработва всякакви букети (освен от цветя и от плодове, зеленчуци, бонбони, хартии и др.), както и различни видове аранжировки, опаковки за подаръци, картички. Творчеството я измъква от ежедневието, спасява я от стреса, изпълва я с нови идеи и енергия. Обича да експериментира с нови техники, а интересното и нехарактерното е, че ги смесва при изработката на поръчката.

Достатъчно е само да и дадете темата и ще получите невероятна творба. Наричаме изделията на Диди „красоти“ и то не случайно. Трудно се получават две еднакви неща при нея, затова уникалността, с която ще се сдобиете ще е ценна както за Вас, така и за близките, познатите, приятетели, колегите или роднините Ви.

Може да поръчате и аранжировка на тематично парти или дори нещо за Вашия дом.

В зависимост от обема и сложността на заявката се определя срокът за изпълнение.

Не губете време – идва Свети Валентин, после Баба Марта и т.н.!!!

Вижте нещата, които прави Диана и снимки от нейното ателие:

Buket5 Buket6 Buket7 Buket8 Buket9 Buket10 Buket11 Buket11a KOledna1 Kutijka1 Opakovka1 Opakovka2 Opakovka3 Opakovka4 Opakovka5 Plik1 20140203_121415 20140203_121502 Buket1 Buket2 Buket3 Buket4