Творчеството на Диана – празниците предстоят!

Запознахме се с Диана съвсем случайно, впечатлени от нвероятните неща, които твори по поръчка и от специалното и отношение към всяка нейна творба.

Разказа ми накратко, че още като малка проявявала нескрит интерес към ръчно изработените неща и самата тя правела такива от различни материали. Едно от впечатляващите и творения в детска възраст било прецизно изработения на ръка спален комплект за мини кукли с изрезки от платове, които взела от Шивашкото ателие, в което работела майка и.

Диана изработва всякакви букети (освен от цветя и от плодове, зеленчуци, бонбони, хартии и др.), както и различни видове аранжировки, опаковки з аподаръци, картички. Интересното и нехарактерното в нейното творчество е, че смесва различни видове техники.

Достатъчно е само да и дадете темата и ще получите невероятна творба. Наричаме изделията на Диди „красоти“ и то не случайно. Трудно се получават две еднакви неща при нея, затова уникалността, с която ще се сдобиете ще е ценна както за Вас, така и за близките, познатите, приятетели, колегите или роднините Ви.

Може да поръчате и аранжировка на тематично парти или дори нещо за Вашия дом.

В зависимост от обема и сложността на заявката се определя срокът за изпълнение.

Не губете време – празниците предстоят!