Солено предястие с бутер тесто

Солено предястие с бутер тесто

12 порции

Продукти:

250 гр. бутер тесто /1 лист/

50 гр. сирене

50 гр. сирене за мазане / с подправки/

Чубрица

 

Приготвяне:

Тестото се размразява, оставя се да се отпусне и с помощта на 2 чаши и уред за издълбаване на чушки се правят кръгчета.

От по-голямата чаша се изрязва основата, с по-малката се изрязва по-малко кръгче, на което в средата му се изрязва дупка.

Върху основата в средата се слага лъжичка от сместа /сиренето и крема за мазане се смесват, прибавя се още чубрица или друга подправка/, слага се второто кръгче с дупка отгоре.

Поставя се в затоплена на 170 градуса фурна за около 15 мин, докато се зачервят.

soleno prediastie s buter testo