25-26 април „Моята Ферма“ в SoBAZAAR

На 25 и 26 Април от 10 до 19ч може да ни намерите на ул. „Искър“ No 4 в двора на SOHO. Екипът на SOHO ни покани на учстваме в SoBAZAAR Green Edition #2.

SOHO за базара: „Истински добрият базар е направен от някой, който го е грижа за това как би се чувствал на него и за това какво би отнесъл у дома си. И би го създал така, сякаш го прави лично за себе си. С миризма на пролетно слънце, поднесен с усмивка, любов и споделеност, уютен, изпълнен с хиляди красиви, уникални, полезни и вкусни неща.

Точно такъв ще бъде и тазгодишният ни пролетен базар в SOHO.
Целта е да се съберем под един покрив привърженици на зеления начин на живот, които от една страна правим продукти с тази философия, а от друга ги консумираме, и да се срещнем в празнична обстановка. Този път ще съчетаем вкусотийките и с арт продукти, познати ви от предходни издания. Защото купувайки нещо от самия артист получавате много повече от стока, a именно – любовта, времето и мечтите му.

Селекцията ни е подбирана с много внимание и желание. От вкусни домашно отгледани зеленчуци, през домашно мляко, сирене и наденички, красиви играчки, ръчно изработени дизайнерски дрехи и аксесоари – шалове, бижута, чанти и други детайли, дизайнерски предмети за бита – лампи, чаши и керамика, домашен мед и насипен ароматен чай, мармалад и сироп от роза, до магично малиново вино.“