Доставка на храна в Пловдив ▶ Чиста и Вкусна

Доставка на храна в Пловдив

С радост Ви информираме, че широката ни гама от качествени продукти вече ще е достъпна и за ценителите от Пловдив.

Големия интерес към нашите продукти, ни ентусиазира и от 10-ти септември 2018г., вече може да поръчате и от града под тепетата. С нетърпение очакваме да Ви спечелим като клиенти, съмишленици и приятели. Доставка на храна в Пловдив вече можете да направите и през нашия уеб сайт.

 

Магазин за чиста храна с доставка в Пловдив

Моята Ферма е онлайн магазин, в който може да си поръчате чиста и прясна домашна храна от малки и средни български производители, която няма да откриете на друго място. Нашата мисия е автентичната българска храна да достигне до повече хора. Идеята ни е да се грижим за здравето на нашите клиенти, като им предлагаме и доставяме само подбрани, натурални и полезни продукти.

 

Ние от Моята Ферма вярваме, че високото качество на храна е в основата на високото качество на живот.
Затова не правим компромис при избора на производители и тяхната продукция. Снабдяваме и предлагаме само натурална и чиста храна, без химикали, консерванти и подобрители – произведена от естествени суровини.

 

Проверяваме качеството на нашите плодове и зеленчуци, чрез специален уред, който следи за ненужно количество нитрати.

Подбираме само производители с доказано качество на продуктите. При нас месото е от отгледани пасищно животни, млечните продукти са от истинско мляко, плодовете и зеленчуците не са пръскани. Рибата е взета от доказани и чисти водоеми.

 

Какво можете да откриете в Моята Ферма

Всички продукти, които предлагаме са със 100% гарантиран произход и качество. Винаги пресни, получени в деня на доставка. Само след като са проверени и тествани, грижливо приготвяме, за да стигнат до вас. Когато имаме проблем с производителя, връщаме продуктите, още преди да са стигнали до нашия склад.

 

При нас можете да откриете всички продукти от които има нужда едно домакинство, в натурална и екологично чиста форма:Какво можете да откриете в Моята Ферма. Доставки извън извън тези населени места се изпращат по желана от Вас куриерска служба с наложен платеж за сметка на клиента, независимо от цената на поръчката, стига продуктите да не изискват специализирано съхранение.

 

Безплатна доставка на храна за Пловдив

На своите клиенти, предлагаме безплатна доставка при определена сума на поръчка – над 60 лв. Можете да се възползвате, когато напазарувате вкусна храна за над 60 лв.

 

Цени за доставка за Пловдив

Таблица с цени за доставка на храна в Пловдив:

ЛокацияСума на поръчкаЦена на доставка
Пловдив-градпо-малко от 60.00 лв.4.50 лв.
Пловдив-граднад 60.00 лв.Безплатна Доставка
Пловдив-област: Оризари, Кадиево, Златитрап, Брестовица, Храбрино, Първенец, Марково, Гълъбово, Цар Калоян, Марково, Белащица, Браниполе, Брестник, Куклен, Крумово, Катуница, Ягодово, Катуница, Войводино, Желязно, Труд, Царацово 

 

по-малко от 120.00 лв.

 

 

Безплатна Доставка

Пловдив-област: Оризари, Кадиево, Златитрап, Брестовица, Храбрино, Първенец, Марково, Гълъбово, Цар Калоян, Марково, Белащица, Браниполе, Брестник, Куклен, Крумово, Катуница, Ягодово, Катуница, Войводино, Желязно, Труд, Царацово 

 

над 120.00 лв.

 

 

Безплатна Доставка

 

Начини на плащане в Моята Ферма

 

С цел максимално удобство на нашите клиенти, предлагаме различни начини за плащане на Вашата вкусна храна. Можете да научите подробно информация за начините на разплащане в нашия магазин на този линк –> Начини на плащане в Моята Ферма

  • С наложен платеж на място при доставка;
  • С кредитна или дебитна карта. За да се възползвате от този начин на разплащане, е нужно да го отбележите при поръчка, за да може наш доставчик да носи със себе си мобилен ПОС терминал;
  • С ваучери за храна
  • Ново: Съвсем скоро ще е възможно плащане на поръчка чрез иновативния метод на електронните портфейли. Очаквайте повече информация съвсем скоро!