👩‍🌾 Какво е това?

Фермерският клуб е най-новата ни инициатива. С нея създаваме общност от хора, които ценят истински качествената храна и я поставят като приоритет за себе си и семейството си.

Клубът предоставя най-различни предимства, свързани с подбора на продукти, приоритетен достъп до нови предложения, препоръки и какво ли още не. Но най-важното е, че се развива и движи напред заедно със своите членове - като част от него, вие участвате активно в това, което той ви предлага.

🧡 Какви са предимствата?

Добавената стойност, която Клубът ще осигурява на своите членове, са динамични и ще се развиват спрямо нуждите и желанията им. За начало стартираме с три основни предимства:

 

🥇 Първи на опашката - Нашите продукти са наистина пресни - затова количествата винаги са ограничени. Ако не искате да изпуснете най-новото в магазина и да имате възможност да го поръчате първи, можете да го направите в Клуба.

 

🟠 Кръгла годишнина - Отстъпките идват в най-различни изненадващи моменти (без да се налага да ги броите - ние го правим вместо вас). Направили сте 10 поръчки? 20? 30? 40? 50? 100? На всяка кръгла годишнина ще ви радваме подобаващ със златни облаги в нашия магазин.

 

🚀 Луди намаления - Често правим отстъпки в цените. Но понякога ще правим такива намаления, че чак няма да е за вярване! Те ще бъдат специално за членовете на Клуба, които единствени ще имат достъп до тях.

👍 Как да се присъединя?

Има следните варианти, за да станете част от Клуба:

  1. Да поддържате определена сума на поръчките от нас - ако натрупате оборот в рамките на 4 седмици, който е по-голям от четири пъти средната поръчка за същия период
  2. Да поръчвате редовно, независимо от оборота.
  3. Да поръчвате по-рядко, но оборота ви е по-голям от средно-месечния.
  4. Да ви поканим лично - изпращаме и лични покани на подбрани от нас клиенти, така че проверявайте пощата си често :)

Тогава ще получите покана от нас, когато се отворят свободни места. Може да се изпратят повече покани откокото са свободните места, така че не всеки ще има шанса да се присъедини от първия път.

 

Кога губя членството си?

Ако нямате поръчки в рамките на 10 седмици, ще получите предупредителен имейл и след това в рамките на 2 седмици, ще отпаднете от клуба

Веднъж отпаднал, не значи, че ако отново отговаряте на по-горните условия, няма да се присъедините. Веднага щом има свободни места и отговаряте на условията на клуба, то ще получите имейл с покана.


Фермерски клуб

Фермерски клуб на „Моята Ферма“

 Истинска храна с още повече предимства