Club Logo

Фермерски клуб на „Моята Ферма“

Истинска храна с още повече предимства

 

👩‍🌾
Какво е това?

Фермерският клуб е най-новата ни инициатива. С нея създаваме общност от хора, които ценят истински качествената храна и я поставят като приоритет за себе си и семейството си.

Клубът предоставя най-различни предимства, свързани с подбора на продукти, приоритетен достъп до нови предложения, препоръки и какво ли още не. Но най-важното е, че се развива и движи напред заедно със своите членове – като част от него, вие участвате активно в това, което той ви предлага.

🧡
Какви са предимствата?

Добавената стойност, която Клубът ще осигурява на своите членове, са динамични и ще се развиват спрямо нуждите и желанията им. За начало стартираме с три основни предимства:

🥇 Първи на опашката – Нашите продукти са наистина пресни – затова количествата винаги са ограничени. Ако не искате да изпуснете най-новото в магазина и да имате възможност да го поръчате първи, можете да го направите в Клуба.

 

🍖 Проба, проба! – Няма ли да е чудесно с поръчката, в която всичко е познато и предвидено, да има и по някоя изненада за опитване – например апетитна луканка или вафли с кокос? Когато сте в Клуба, при вас ще пристигат вкуснотии за опитване и усмивки 🙂

 

👌 Препоръчай продукт – Нямаме нещо в магазина, а трябва да го имаме? Нов производител или марка, която не е за пропускане? В Клуба ще имате възможност да ги препоръчате, а ние да ги поръчаме и изпробваме заедно с вас.

 

👍
Как да се присъединя?

Има три варианта да станете част от Клуба:

  1. Да имате определена сума поръчки от нас – ако натрупате оборот от 300 лв в рамките на 4 седмици или имате 4 поръчки в рамките на 5 седмици, тогава ще получите покана от нас, когато се отворят свободни места. Може да се изпратят повече покани откокото са свободните места, така че не всеки ще има шанса да се присъедини от първия път.
  2. Да ви покани член на Клуба – периодично ще даваме ограничен брой покани, с които съществуващ член може да кани други хора, но
  3. Да ви поканим лично – изпращаме и лични покани на подбрани от нас клиенти, така че проверявайте пощата си често 🙂

 

📝
Какви са условията?

???