В подкрепа на SOS Детски селища

Ние от Моята Ферма, които доставяме до дома или офиса Ви вкусни продукти от подбрани малки български ферми, вече подкрепяме децата, за които SOS Детски селища България се грижи.

 

Докато поръчватe екологично чиста, отглеждана и приготвена в духа на българската традиция храна, ще иматe възможността да направите дарение за децата, подкрепяни от SOS Детски селища, като просто ДОБАВИТЕ продукт в кошницата си с покупки.

 

За да направите дарение от 5 лв. към Вашите покупки от www.myfarm.bg, е необходимо само да добавите към кошницата си продукта „Дари за децата от SOS Детски селища“ и така помагате на деца в риск. Може да добавяте неограничен брой дарения от 5 лв. към Вашата кошница. Освен това за всяка поръчка с дарение, екипът от www.myfarm.bg дарява допълнително 5 лева.

 

Събраните средства ще бъдат в подкрепа на над 500 деца и младежи от програмите на SOS Детски селища:

  • Децата в SOS приемните семейства в София, Перник и детското селище в Трявна
  • Младежите от SOS младежките домове в София и Велико Търново
  • Младежите, подкрепяни чрез Програмата „Начало на самостоятелен живот“
  • Децата, които са в риск да загубят грижата на своите семейства и които подкрепяме чрез SOS центровете за обществена подкрепа в София, Перник, Велико Търново и Габрово
„Ние от www.myfarm.bg вярваме, че никое дете не трябва да расте само, затова искаме да дадем шанс на децата да растат в семейство“!