Италиански сладкиш

Италиански сладкиш ?
Хубавият сладкиш е завършекът на всяко едно вкусно хранене! ?
Днес черешката на нашата торта от десерти е италианският шоколадов сладкиш! ?
?Необходими продукти:
1 бр. яйце
1 ч.ч. захар
50 г фермерско масло
1 ч.ч. прясно мляко
125 г кисело мляко
1 ч.л. сода за хляб
110 г брашно
50 гр черен шоколад
1 ванилия
1 с.л. какао
За глазурата:
100 гр натурален шоколад
30 г. масло
?Начин на приготвяне:
Разбъркайте маслото, захарта и яйцето до пухкав крем. Добавете и настъргания шоколад. Разбъркайте отново.Отделно разбъркайте киселото и прясното мляко, след което ги добавете към пухкавата смес. Пресейте брашното и добавете към него ванилия, како и сода. Прибавете ги към другата смес. Разбъркайте отново. Намаслете тавичката, която ще използвате. В нея изсипете сместа. Печете в загрята на 180 градуса фурна за около час до готовност. Разтопете натрошения шоколад с маслото и залейте вече готовия сладкиш.