Ето как може да получите своя ваучер на стойност 20 лв. за покупки в Моята Ферма при плащане с BACB Pay

От 8-ми март до 15-и май тази година всяко второ плащане с BACB Pay в нашия онлайн магазин ви носи електронен ваучер на стойност 20 лв. за покупки в Моята ферма.

От вас се изисква единствено да:

  1. Подготвите 2 поръчки в сайта на Моята Ферма
  2. При потвърждаване на поръчките да изберете Начин на плащане Плащане с Дигитален Портфейл
  3. При получаване на имейла за обработена поръчка:
  • Ако четете имейлите от своя лаптоп, отворете приложението BACB Pay на смартфона си, изберете ‘QR CODE’ сканиране в приложението и насочете камерата към QR кода в имейла; потвърдете плащането – това е!
  • Ако четете имейлите от своя смартфон, изберете бутона за плащане с Електронен Портфейл, ще се отвори BACB Pay, за да оторизирате плащането – това е!

Ще получите своя ваучер по имейл.

За плащането с BACB Pay е необходима бърза регистрация и зареждане на средства, след което ще можете да се насладите не само на висококачествените ни продукти, но и на гарантирано най-удобния и сигурен метод на плащане чрез QR код. За повече информация и сваляне на приложението посетете страницата на BACB Pay.

 

Предложението ни не спира дотук. Има и още!
При две поръчки от Моята ферма можете да се възползвате от промоционалната програма на БАКБ за кредитните продукти на банката и да станете „специален клиент“.

Нашата партньорска промоционална програма е в сила от 8.03.2021 г. до 15.05.2021 г. и е само за регистрирани потребители на сайта https://myfarm.bg/. В случай че нямате регистрация, можете да я създадете тук

Пълните условия на кампанията може да прочетете тук.

Повече за дигиталния портфейл BACB Pay може да научите тук.