
Знаете ли защо пилешката супа е толкова полезна, когато се разболеем?

Това, че майките ни и бабите ни смятат пилешката супа за лекарство изобщо не е случайно.
И не е скорошна хрумка, ползите й са били известни още в Древен Египет.
Тайната е в бульона и в комбинацията от полезни вещества, които той съдържа.
Откъде идват те


целина, лук, дафинов лист, пащърнак, морков, червени чушки, картофи са отличен източник на антиоксиданти и полезни ензими и минерали като витамин А, В1, В2, В6, С и Е, цинк, селен, желязо.

пилешки бульон – приготвен от пасищно пиле заедно с костите, изобилства от колаген, глицин, глутамин, промин, които влияят положително на здравето.
В комбинация от всичко полезни вещества пилешката супа спомага за:

Предпазване на ставите

Подобряване на дейността на храносмилателната система

Подсилване на имунната система

Пречистване на организма

Образуване на тъкани, което води до висока костна плътност, подобрено кръвообращение, енергия

Не пропускайте да я включвате често в менюто си.