Зарежда се съдържанието на кошницата ...
Домашни гранола барчета

Днес се черпим със
сурови гранола барчета 



Ако изпробвате тази рецепта, гранола ще стане новото ви хоби.
Аз Приготвям сурова гранола, за да запазим максимално полезните качества на меда и ядките. Но, ако предпочитате, можете и да я изпечете.
Ето как става 


* 2 чаши сурови ядки и семена (кашу, бадеми, лешници, орехи, ленено семе, сусам, слънчоглед)
* 2 чаши овесени ядки
* 2-3 лъжици тахан (аз използвах мед с тахан от шамфъстък)
* 2-3 лъжици мед
* 1/2-1 чаша кокосово масло (колкото поеме)




И да не забравите да споделите как се е получила вашата гранола.