“Моята Ферма“ на 7ми Фестивал на киното от Близкия Изток и Северна Африка в културен център G8

Щастливи сме, че можем да вземем участие на 7ми Фестивал на киното от Близкия Изток и Северна Африка (15 януари – 1 февруари 2015)! – вълнуващо и обогатяващо събитие като Sofia MENAR Film Festival.
Стартирайки от 17 януари (идната събота) ще се радваме да предложим на гостите на фестивала висококачествени сирена и кашкавали, месни деликатеси за мезе, сурови ядки и сушени плодове. В съботите и неделите ще можем да ви предложим и вкусен хляб.
Всеки клиент, който закупи продукт от „Моята Ферма“ на фестивала ще участва в седмичната ни томбола. Наградата за първите 2 недели ще е билет за прожекция на филм от Фестивала за следващата седмица, а последната неделя ще ви подарим уют и удоволствие в бутикла – бутилка от селекцията ни червени вина.
За удобство на тези от вас, които поръчат онлайн и живеят близо или пък искат да посетят интересната програма на фестивала, ще могат да си вземат комплектованите продукти от Културен център G8. Само ни информирайте, че желаете при правенето на поръчката си.
Нека се насладим заедно на подбрано кино и на подбрана и вкусна българска храна!