Предястие с маринована сьомга

Направете това лесно предястие с печена багета и маринована сьомга за нула време. С това блюдо можете да посрещнете и впечатлите, както гости, така и най-близките си хора.
Необходими Продукти:
1 багетa
150 гр. маринована сьомга
2 с. л. зехтин
Крема сирене
4 стръка копър
Сок от лимон
За украса маслини
Начин на приготвяне:
Нарежете багетата и сьомгата на тънки филийки. Загрейте фурната и покрийте и двете страни на филийките хляб със зехтин. Подредете ги върху хартия за печене и печете за 15 минути, като ги обърнете след десетата минута. В купа смесете крема сиренето, ситно нарязания копър, лимонов сок и сол. Подредете филийките на чиния за сервиране, намажете ги със сместа и сложете парче сьомга върху всяка. Украсете с маслини и допълнителен копър.