Зарежда се съдържанието на кошницата ...
Пролетна разядка с пресен чесън и извара

Разядката с чесън е готова за нула време и подхожда на хляб, крекери и колбаси. Пригответе и сервирайте след охлаждане, за максимално свеж вкус и стегнат вид.
Необходими Продукти:
4 стръка чесън
300 г. извара
20-30 г. сирене
50 г. кашкавал- настърган
150мл кисело мляко
3-4 стръка магданоз
3-4 стръка копър
2 яйца
½ ч.л. черен пипер
?️ Начин на приготвяне:
Сварете яйцата, обелете ги и ги нарежете на ситни парчета в купа. Добавете изварата, скилидките чесън, настъргания кашкавал, натрошеното сирене, киселото мляко и подправките. С вилица разбъркайте всичко добре, накрая добавете ситно нарязани магданоз и копър. Охладете, но може да се сервира и веднага след приготвяне.