Пролетна разядка с пресен чесън и извара

Разядката с чесън е готова за нула време и подхожда на хляб, крекери и колбаси. Пригответе и сервирайте след охлаждане, за максимално свеж вкус и стегнат вид.

 

Необходими Продукти:

 

4 стръка чесън

300 г. извара

20-30 г. сирене

50 г. кашкавал- настърган

150мл кисело мляко

3-4 стръка магданоз

3-4 стръка копър

2 яйца

сол

½ ч.л. черен пипер

 

🍽️ Начин на приготвяне:

 

Сварете яйцата, обелете ги и ги нарежете на ситни парчета в купа. Добавете изварата, скилидките чесън, настъргания кашкавал, натрошеното сирене, киселото мляко и подправките. С вилица разбъркайте всичко добре, накрая добавете ситно нарязани магданоз и копър. Охладете, но може да се сервира и веднага след приготвяне.