Blog

Our everyday thoughts are presented here
Music, video presentations, photo-shootings and more

    Loading posts...
  • Безплатни доставки всеки четвъртък в Бизнес парк София

    Безплатни доставки всеки четвъртък в Бизнес парк София

    Имаме удоволствието да Ви информираме, че ако работите в Бизнес парк София вече имате възможност да си поръчвате от „Моята Ферма“, а ние да доставяме без такса доставка в желаната от Вас…

  • Пости

    Постенето – полезно и необходимо

    Временното въздържане от определен вид храни и дейности през дадени периоди от време е способ за очистване на човека и достигане на духовно и физическо съвършенство. В повечето древни култури постенето се…

  • Всяка сряда доставки в CAPITAL FORT

    Уважаеми служители в сградата на „CAPITAL FORT“, Ние ще доставяме за Вас свежи и подбрани продукти, всяка сряда между 16:30 и 18:00 ч., в Куриерския офис на сградата (намира се на партера,…

  • Кафяв ориз със спанак на фурна

    Кафяв ориз със спанак на фурна

    Необходими Съставки кафяв ориз – 1 ч.ч. лук– 1 глава чесън – 1 скилидка или пресен моркови – 1 бр. спанак – 500 гр. джоджен – 1 с.л. червен пипер – 1 ч.л. черен пипер – на…

  • Кафяв ориз с моркови

    Кафяв ориз с моркови

    Необходими Съставки ориз – 3 ч.ч., (600 г), кафяв сол – на вкус моркови – 500 г, настъргани на ситно зехтин – 4 с.л. магданоз – 2 с.л. маслини – 30 г. Начин на приготвяне В…

  • Салата "Табуле" с киноа

    Салата „Табуле“ с киноа

    Продукти 1 ч.ч. киноа 2 връзки магданоз 1 връзка пресен лук или 1 глава червен 2 домата (може и чери) сокът на 1 лимон зехтин сол   Метод на приготвяне Измийте и…

  • Крем карамел с тиква

    Крем карамел с тиква

    Необходими продукти: тиква, нарязана на парчета с големина на кибритена кутия  (за предпочитане тиквата да е бяла или цигулка) 2 ч. ч. захар 6 яйца 1 л. прясно мляко 2 ванилии Приготвяне:…

  • Каша от коприва с яйца и орехи

    Каша от коприва с яйца и орехи

    Необходими продукти за 4 порции 1 кг коприва 1 връзка пресен лук, нарязан на ситно 125 г масло 60 г брашно 100 г орехови ядки, едро смлени 4 яйца 1 ч. л. сол Начин на приготвяне 1. Копривата се измива…

  • Салата с киселец

    Салата с киселец и варени яйца

    Засищаща прясна и богата на минерали салата с бял сос. Необходими продукти: 3-5 варени яйца 1 връзка киселец няколко стръка пресен лук 3 с.л. майонеза или сметана сол на вкус Начин на…

  • Прекрасен и свеж чиа пудинг с ягоди

    Чиа пудинг с ягоди

    Съставки: 1 – 2 сл чиа семена 1 чаша бадемово мляко или друго ядково  6-7 ягоди или други горски плодове кокосови стърготини Начин на приготвяне: Чиа семената се добавят към 1 ч.ч. бадемово мляко /домашно…

  • Индийска салата с нахут

    Индийска салата с нахут

    Наобходими продукти: 2-3 броя домати, може чери 1 краставица 1/2 глава червен лук 200 гр. нахут  1 лимон олио – 3 – 4 с.л. чат масала смес магданоз Как да я направите?…

  • КЮФТЕТА С ДОМАТЕН СОС

    КЮФТЕТА С ДОМАТЕН СОС

    Наобходими продукти: 400 гр. кайма 400 гр. млени домати 3-4 червени чушки 1-2 глави лук дафинов лист зехтин черен пипер, сол, захар 1 с.л. брашно Начин на приготвяне: Омесете каймата предвартелно с…

  • Печена пъстърва с лимоново масло и булгур

    Печена пъстърва с лимоново масло и булгур

    Необходими продукти за 4 порции 200 г булгур 1 с. л. зехтин 1 глава лук, нарязан на ситно 4  домашни печени червени чушки 1 стрък пресен или 1 к.л. сушен джоджен 3 с. л. печени бадеми  сокът…

  • Блага пита

    Блага пита

    Необходими продукти за 6 порции 5 ½ ч. ч. брашно 1 ½ ч. ч. захар 2 ч. л. бакпулвер 400 мл вода ½ ч. ч. олио ½ ч. ч. орехи ½ ч. ч. стафиди 3 с. л. ром ½ ч.…

  • Работно време

    Ново работно време на магазин „Моята Ферма“ в Младост 2

    За Ваше удобство, магазинът ни в Младост 2 има ново работно време, което е: Понеделник от 9 до 17 ч Вторник от 9 до 20 ч Сряда от 9 до 20 ч…

  • Боб с наденица

    Боб с наденица

    Продукти за боб с наденица: 500 г боб 1,5 ч.л. джоджен 400 г наденица 2 ч.л. чубрица 1 ч.л. сол 1 ч.л. черен пипер 1 домат 10 с.л. олио 2 моркова 1 глава лук Начин на приготвяне От вечерта накисваме боба…